30 Kasım 2014 Pazar

Çerçeve Yenileme - Altered Picture Frame

     Merhabalar,

     Epeydir elimi sürmek için can attığım ama taşınma, yazılılar, bazı sağlık sorunları derken bir türlü elime alamadığım bir projeydi aşağıda göreceğiniz iki çerçeve.  İşte bu linke tıklarsanız, çerçevelerden satın almak için İkea'nın websitesine ulaşabilirsiniz.




     Hello all,

     It's been a long time since I wanted to alter these picture frames from Ikea, but because of some health issues, work and other things I was not able to do so... Without further ado, you can see or buy the picture frames here, but ofcourse this is the webpage for Turkey :)

Burada çerçevelerin ilk hali ile sonrasını göreceksiniz. / Here are the before and after pictures.



    Çerçevelerime öncelikle parmak boyası küçük altın esintileri kattım. Daha sonra bulabildiğim tüm dantel ve güpurları gözden geçirerek en sevdiklerimden bir karışım hazırladım. Bu karışımı pudra ve kemik tonlarında  tutmaya çalıştım, çünkü amacım oturma odasında biraz da olsa vintage hissi yaratmaktı. Daha sonra bazı parçaları renklendirdim. Dantel ve kurdele renklendirme ve boyama ile ilgili detaylı bir yazı üzerinde çalışıyorum. O da kısa bir süre içinde burada olacak.

     On the picture frames I first used golden finger paint, which in my opinion enriches everything. Afterwards I gathered all my laces together and picked the ones in beige tones, because my aim was having a little vintage feeling in the living room. I added color to some of the laces. I working on a tutorial on how to add color to lace and ribbon and it will be here shortly.


Aşağıdaki resimlerde el yapımı çiçeklerimin yakın çekimleri var. / And here are the close ups of my handmade flowers. 


     

7 Kasım 2014 Cuma

Sevdiğim Sözler - III


    Bir zorba, ne zaman düşman ülkeyi işgalle veya anlaşmayla sustursa ve artık düşmandan korkacak bir şey kalmazsa, tekrar bir başka savaşı başlatmalıdır ki insanlar bir lidere ihtiyaç duysun…

Platon