18 Ekim 2012 Perşembe

Küçük kağıt çiçekler / Paper Flowers

     Merhaba!
     Bugün küçük çiçeklerden bahsetmek istiyorum. Küçük çiçekleri çok seviyorum ve projelerimde bol bol kullanıyorum. Ne yazık ki bu çiçekler ithal olmalarından dolayı oldukça pahalılar. Ben de blogları dolaşarak, youtube videoları izleyerek kendi çiçeklerimi yapmak için yeni yollar keşfetmeye çalışıyorum. 

     Henüz çok profesyonel olmamakla beraber birkaç başarılı çiçek denemem oldu. Aşağıda onları paylaşmak istiyorum. Eğer istek olursa - ki hiç takipçim olmadığını düşündüğümde bu uzak bir ihtimal gibi görünüyor- nasıl yapıldıklarını anlatan detaylı bir açıklama da yayınlayabilirim. İşte çiçeklerimin bazıları:


     Bu çiçekleri 1cm'lik umix şekilgeç yardımıyla kestim. Üst katı çiçeğin göbeğini oluşturması için iyice katlayarak yapıştırdım, diğer katları giderek daha az kıvırdım ve tüm katları sıcak uhu ile yapıştırarak bu çiçekleri yaptım.


      Tim Holtz'un çok sevdiğim "tattered flowers" kesim kalıyla yaptığım çiçekler. Ara katlara çeşitli danteller ve iki kat tül ekledim. 


     Scrapbook sayfalarında ya da kutu süslemelerinde çok hoş olacağını düşünüyorum.

                                       

3 yorum:

  1. Your flowers look lovely! Really pretty :o) Hugs, Lisa x

    YanıtlaSil
  2. umarım blogla uğraşmayı bırakmamışsınızdır, çünkü farklı ve güzel bir hobiniz var, paylaşımlarınızın devamını bekliyoruz, bu arada izleyici sayınızın artması için bloglara giderek izleyicileri olursanız onlardanda size geri dönüşler olur diye küçücük bir tavsiyem olacak ;D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yooo, bırakır mıyım hiç :) Daha yeni başladım. Şu aralar yaptıklarımı resimlemek için çok zamanım olmadı ama yakında yine aranızdayım. Tavsiye için teşekkürler :)

      Sil